• تاریخ انتشار : 1403/06/28 - 17:24

گرامیداشت روز جهانی ایمنی بیمار

باحضور دکتر شاهین حمزه لو روز جهانی ایمنی بیمار در بیمارستان رازی گرامی داشته شد

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان رازی، روز چهارشنبه 28 شهریور سال 1403 گرامیداشت روز جهانی ایمنی بیمار با شعار تشخیص صحیح، ایمنی بیشتر، بازدید مدیریتی ایمنی بیمار با حضور دکتر شاهین حمزه لوحمزه لو رئیس دکترمصطفی پاک گوهر مسئول فنی ، طاهره آشتاب مدیر پرستاری و سایر اعضای تیم برگزار شد.

این بازدید با هدف تقدیر از واحدهای برگزیده ایمنی بیمار در بخش های داخلی، اتاق عمل پوست سرپایی، داروخانه و آزمایشگاه برگزار گردید.

در این بازدید از افراد برگزیده الگوی مراقبت ایمن، دکتر مائده انصاری رزیدنت پوست، دکتر زهرا طاهری داروساز، وحیده ابراهیمیان، رعنا نصیری، ویدا ظهرابی و سودابه داورزنی در گروه پرستاری، رحمان شهمرادی کمک پرستار با اهدای لوح تقدیر و هدایا تقدیر به عمل آمد. در ادامه بر تلاش مستمر جهت  رسیدن به سطوح مورد نظر ایمنی بیمار تاکید شد.

• گروه خبری : ریاست,معاونت درمان,معاونت پژوهشی,مدیریت پرستاری,مدیریت,مدیریت آموزشی,مسئولیت پذیری اجتماعی,خدمات سلامت
نویسنده

نظر خود را وارد نمایید: