• تاریخ انتشار : 1403/04/31 - 13:50

در ادامه برگزاری برنامه های فرهنگی

برپایی ایستگاه صلواتی در محوطه بیمارستان رازی به مناسبت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله (ع)

به مناسبت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) امور فرهنگی و کانون بسیج شهید الماسی بیمارستان رازی ایستگاه صلواتی برپا کرد.

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان رازی، به مناسبت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در ایام محرم ایستگاه صلواتی در محوطه بیمارستان میزبان مراجعه کنندگان و بیماران بود. در این ایستگاه که توسط واحد فرهنگی و کانون بسیج شهید الماسی دایر شد با شربت و میوه از مراجعین پذیرایی به عمل آمد. شایان ذکر است ایستگاه صلواتی تا اربعین حسینی برپا خواهد بود.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,ریاست,معاونت درمان,معاونت پژوهشی,مدیریت پرستاری,مدیریت,مدیریت آموزشی,مسئولیت پذیری اجتماعی,خدمات سلامت