• تاریخ انتشار : 1403/06/01 - 13:21

پیام دکتر شاهین حمزه لو به مناسبت گرامیداشت روز پزشک

دکتر شاهین حمزه لورئیس بیمارستان رازی در پیامی گرامیداشت روز حکیم ابوعلی سینا و (روز پزشک) را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان تخصصی پوست رازی، رئیس این بیمارستان، یکم شهریورماه، هم زمان با زادروز جناب بوعلی سینا که به نام روز پزشک در تقویم ایران ثبت است، پیام تبریکی به همین مناسبت به شرح زیر صادر کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم

با گرامی داشت منزلت والای ابن سینا و نقش تاریخی تلاش های علمی او در دانش پزشکی، روز پزشک را به جامعه فرزانه و اخلاق مدار پرچم داران حیات سلامت و به زیستی اعضای جامعه ایران، به ویژه به پزشکان تلاش گر بیمارستان تخصصی پوست رازی صمیمانه تبریک می گویم.

جامعه پزشکی با استخدام دانش تخصصی و منش انسانی، رهاورد ارزشمند بهداشت و درمان و خلاصی دردمندان را به همراه دارند.

درود بر تک تک پزشکان سرزمینم که دل در گرو سلامتی و شادمانی مردم عزیز ایران دارند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه

نظر خود را وارد نمایید: