افتتاح دفتر مجمع خیرین بیماستان رازی
برگزاری جلسه مجمع خیرین سلامت در بیمارستان رازی
به گزارش روابط عمومی بیمارستان رازی، روز دوشنبه مورخ 22/08/1402 جلسه مجمع خیرین بیمارستان رازی در دفتر ریاست با حضور دکتر ابوالفضل زنده دل رئیس، مهندس جواد ده بسته مدیر ، دکتر نفیسه اسماعیلی عضو هیات علمی گروه پوست و جمعی از خیرین برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین حاج مصطفی مرسلی ضمن تقدیر از حضور خیرین بر اهتمام اعضاء بر رفع مشکلات بیمارستان و تاکید مقام معظم رهبری بر توجه توسعه خدمات سلامت در نقاط محروم تاکید کرد و در ادامه سایر اعضاء به بحث و تبادل نظر پیرامون چگونگی رفع مشکلات و اولویت ها پرداختند و تصمیماتی برای اولویت بندی کارهای قابل انجام توسط خیرین گرفته شد.
دکتر نفیسه اسماعیلی عضو هیئت علمی بیمارستان ضمن تشکر از حضور خیرین محترم سلامت گفت: باتوجه به گسترش بیماری های پوست و انواع تومورها و مراجعه بیماران از سراسر کشور به بیمارستان رازی در حال حاضر امکانات بیمارستان پاسخگوی نیاز مراجعین نیست و با پیشرفت علم و تجهیزات تقاضا برای دریافت خدمات بسیار رو به افزایش است و مجبور به توسعه همه جانبه و پایدار هستیم و اجر اخروی خدمات صادقانه شما قطعا در زندگی شما خیرین عزیز جاری خواهد بود.
در ادامه: دکتر ابوالفضل زنده دل رئیس بیمارستان ضمن خیر مقدم گفت: در سال های گذشته با بررسی و تصمیم وزارت محترم بهداشت و هیئت رئیسه دانشگاه تخصصهای تکمیلی برای بیماران مراجعه کننده به مرکز رازی همچون داخلی، قلب، گوارش ، نورولوژی، روماتولوژی، چشم و چندین رشته تخصصی دیگر به درمانگاه های بیمارستان اضافه و مقرر شد بیمارستان رازی با حفظ و گسترش بخش های پوست به بیمارستان جنرال تبدیل شود. وی در ادامه گفت: برای ساختمان جدید که با کمک و لطف شما عزیزان بنا نهاده شد حدود 160 تخت خواب بیمارستانی شامل icu، بخش های پوست، بخش داخلی، اورژانس و... در نظر گرفته شده و متاسفانه از نظر فضای مناسب درمانگاهی برای رشته پوست، تعداد کافی و مناسب تعبیه نشده، لذا در طرح گسترش لابی بیمارستان درمانگاه های تخصصی پوست به صورت استاندارد و با تعداد کافی در نظر گرفته شده که در حال احداث می باشد و در مسیر تکمیل این پروژه نیز به توجه و عنایت خیرین محترم نیازمندیم.
وی افزود : در گذشته بیمارستان رازی 70 تخت فعال با ضریب اشغال کمتر از 35 درصد داشت که در حال حاضر بیش از 110 تخت فعال با ضریب اشغال بالای 65 درصد داریم در صورتیکه تجهیزات و نیروی انسانی کافی داشته باشیم خدمات وسیع تر و مطلوبتری قابل ارائه است. به طور مثال بخش مراقبت های ویژه (icu) دارای 12 تخت است که به دلیل کمبود تجهیزات و نیروی انسانی فقط 6 تخت آن فعال است. وی در ادامه به راه اندازی بخش های متعدد ازجمله کلینیک زخم و درمانگاه انواع تومور های سرطانی و بخش بستری زخم های دیابتی و سلول درمانی در آینده نزدیک نیز اشاره کرد.
مهندس جواد ده بسته مدیر بیمارستان رازی ضمن ارائه گزارش مفصلی از میزان افزایش فعالیت بیمارستان در سال جاری به اهمیت طرح تعریض ورودی بیمارستان هم اشاره کرد و گفت: طرح توسعه بیمارستان رازی در بخش ورودی بیمارستان هم در دست اقدام است و مجوزهای لازم اخذ شده است.
در پایان حجت الاسلام والمسلمین حاج مصطفی مرسلی گفت: بیمارستان رازی ظرفیت بالایی برای توسعه دارد و با توجه به تراکم جمعیتی منطقه می بایست به قطب درمانی منطقه تبدیل شود. وی همچنین بر اهمیت هماهنگی و همکاری و مشارکت خیرین و استفاده از ابزارها و موقعیت ها اشاره داشت و گفت: متاسفانه بیماری های سرطان بسرعت در حال گسترش است و هزینه های درمان بسیار بالاست و می بایست با تدابیری مشکلات ارزی و اقتصادی بیماران را حل کرد. وی در پایان گفت: تمام موارد اعم از تجهیزات مورد نیاز و پروژه های عمرانی دسته بندی و اولویت بندی شود تا بتوان در جلسه بعد مجمع خیرین بیمارستان رازی تصمیم گیری کرد. درپایان دفتر مجمع خیرین بیمارستان رازی با حضور مسئولان و جمعی از خیرین افتتاح شد.
ارسال به دوستان