آئین نامه عضویت و خدمات
دانشجویان ، اینترن ها ، دستیاران ، فلوشیپ ها و اساتید شاغل در بیمارستان با ارانه معرفی نامه به عضویت کتابخانه در می آیند. تعداد کتابهای مجاز برای امانت دهی جهت اینترن ها 1جلد ،دستیاران 3 جلد فلوشیپ ها 4 جلد و اساتید 5 جلد می باشد.
سیستم کتابخانه از نوع باز است. تمامی اعضای هیئتعلمی، رزیدنتها، اینترنها، دانشجویان پزشکی و کارمندان بیمارستان از خدمات کتابخانه (امانت و...) بهرهمند هستند. محققان و دانشجویان سایر مراکز و دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی تهران و نیز سایر دانشگاههای سراسر کشور میتوانند در چارچوب مقررات کتابخانه از منابع علمی موجود استفاده نمایند. مطالعه در محل کتابخانه جهت عموم آزاد و بلامانع میباشد. همچنین یک دستگاه اسکنر، یک دستگاه پرینتر ویک خط تلفن مستقیم جهت ارائه خدمات به درخواست مراجعین خارج از بیمارستان موجود می باشد.
دانلود فایل آیین نامه عضویت و خدمات
آئیننامه وجین منابع کتابخانههای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران
مدیریت صحیح مجموعه سازی در حفظ ارزش و اعتبار مجموعه منابع کتابخانه نقش اساسی دارد. سیاست وجین مجموعه همانند سیاست انتخاب می باشد که براساس نظارت، ارزیابی و بازنگری دوره ای مجموعه کتابخانه انجام می پذیرد. لذا کتابخانه ها برای حفظ پویایی مجموعه ضمن افزودن منابع روزآمد مورد نیاز، لازم است منابعی را که به هر علت در تولیدات علمی جدید جایگاه علمی خود را از دست داده اند، از مجموعه خارج نمایند.
ماده 1- تعریف
وجین فرآیندی است که از طریق آن منابع مازاد، فرسوده و یا بدون مخاطب اعم از چاپی و غیر چاپی از مجموعه خارج میگردد.
ماده 2- اهداف
از آنجا که مجموعه کتابخانه یک ارگانیسم پویا محسوب می گردد، لذا از طریق وجین اهداف زیر حاصل خواهد شد.
ماده 3- شاخص ها و معیارها
الف- میزان استفاده: با بررسی تعداد دفعات استفاده و یا به امانت رفتن یک منبع در یک دوره مشخص، می توان دریافت که چه منابعی بسیار کم استفاده و یا بی استفاده بوده و واجد شرایط وجین میباشند.
ب- ویرایش های قدیمی: با افزوده شدن ویرایش های جدید منابع در مجموعه کتابخانه، ویرایش های قبلی را که مراجعه کننده ندارد، می توان از مجموعه وجین نمود. اما کتابداران می توانند در صورت نیاز و تشخیص یک نسخه از ویرایش قدیمی را در کتابخانه حفظ نمایند.
ج- نسخه های تکراری: این مورد شامل منابعی می باشد که بیش از حد لزوم و در زمان خاص بنا به شرایط در مجموعه گردآوری شده و در شرایط فعلی اهمیت خود را از لحاظ استفاده از دست داده اند.
د- وضع ظاهری: منابع فرسوده با وضع و شرایط نامناسب را که ارزش علمی، تاریخی ندارند و نگهداری آنها موجب اشغال فضا و صرف هزینه های نگهداری خواهد شد.
و- محتوی قدیمی و کم ارزش: منابع علمی دارای نیمه عمر مشخص می باشند و به همین علت به مرور اعتبار محتوایی خود را از دست داده و کم ارزش می شوند.
ماده 4- منابع مستثنی از وجین
ماده 5- نیروی انسانی
کتابداران شاغل در کتابخانه بهترین افراد جهت انجام وجین هستند، زیرا بیشتر از سایرین با مجموعه خود آشنا بوده و از نیازهای مراجعین خود آگاه می باشند.
ماده 6- روش کار
ماده 7- مراحل پس از وجین
پس از وجین، مسئول کتابخانه و یا کسانی که مسئولیتی در این مورد دارند، باید نامه ای تهیه کرده، به پیوست آن نیز لیست منابع وجینی شامل: شماره ثبت، عنوان منبع، نام نویسنده، سال و دیگر مشخصات ضروری را به کتابخانه مرکزی ارسال نمایند.
کتابخانه مرکزی لیست پیوست را در اختیار کتابخانه های تابعه دیگر قرار داده تادر صورت نیاز یا عدم نیاز اعلام نمایند. در صورتی که کتابخانه ای اعلام نیاز نمود، منابع مشخص شده جهت آن کتابخانه ارسال می شود. در غیر اینصورت از طرف کتابخانه مرکزی طی نامه ای بلامانع بودن خروج منابع وجینی از کتابخانه، ابلاغ می گردد.
تبصره: لازم است مسئول کتابخانه پس از انجام وجین فیزیک منابع، لیست منابع وجینی را در بایگانی کتابخانه نگهداری و همچنین در دفتر ثبت کتابخانه، یا در نرم افزار کتابخانه، منابع وجینی را با ذکر تاریخ وجین مشخص نماید. سپس طبق سیاست های اداری و مالی هر واحد نسبت به فروش، اهداء، امحاء و... منابع وجینی اقدام لازم صورت پذیرد.
مراجعین گرامی می توانند از نزدیک ترین ایستگاه های مترو به بیمارستان رازی شامل ایستگاه های میدان حسن آباد(خط 2)، میدان حر (خط 2)، میدان راه آهن (خط 3)، میدان منیریه (خط 3) و میدان انقلاب (خط 4) برای دسترسی به این مرکز استفاده کنند. پس از پیاده شدن از مترو می توانید با اتوبوس، تاکسی و یا به صورت پیاده از مسیرهای زیر به این بیمارستان مراجعه کنید:
مسیریابی از طریق نرم افزار نشان مسیریابی از طریق نرم افزار بلد
مسیرهای دسترسی با تاکسی به بیمارستان رازی از پایانه های برون شهری به شرح زیر می باشد:
مسیرهای دسترسی با تاکسی به بیمارستان از فرودگاه ها:
مسیرهای دسترسی با تاکسی به بیمارستان از ایستگاه راه آهن:
مسیریابی از طریق نرم افزار نشان مسیریابی از طریق نرم افزار بلد
مراجعه کنندگان عزیز در صورتی که از راه آهن جهت مراجعه به بیمارستان رازی استفاده می کنید، پس از پیاده شدن از ایستگاه راه آهن واقع در میدان راه آهن از طریق تاکسی یا اتوبوس به بیمارستان رازی دسترسی پیدا کنید:
تاکسی:
اتوبوس:
مسیریابی از طریق نرم افزار نشان مسیریابی از طریق نرم افزار بلد
مسیریابی از طریق نرم افزار نشان مسیریابی از طریق نرم افزار بلد
بیمارانی که از طریق هواپیما وارد تهران می شوند می توانند از مسیرهای زیر به بیمارستان رازی مراجعه کنند:
مسیریابی از طریق نرم افزار نشان مسیریابی از طریق نرم افزار بلد
مسیرهای دسترسی با اتوبوس به بیمارستان رازی از پایانه های برون شهری:
مسیرهای دسترسی با اتوبوس به بیمارستان رازی از ایستگاه راه آهن تهران:
مسیریابی از طریق نرم افزار نشان مسیریابی از طریق نرم افزار بلد