نوبت دهی آنلاین: 02167395060
  • تاریخ انتشار : 1403/06/20 - 16:06
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیام تبریک دکتر شاهین حمزه لو رئیس بیمارستان رازی در پی انتصاب دکتر سید رضا رئیس کرمی به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر شاهین حمزه لو رئیس بیمارستان رازی در پیامی انتصاب دکتر سید رضا رئیس کرمی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران را تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان رازی ، متن پیام به این شرح است:

جناب آقای دکتر سید رضا رئیس کرمی

رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران

باسلام وتقدیم احترام

انتخاب در خور و سزاوار جنابعالی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران صمیمیانه تبریک عرض می نمایم. رجای واثق دارم دانشگاه در دوره مسئولیت شما قرین بهره وری و استعلا خواهد بود. از خداوند بزرگ برای جنابعالی سلامتی، سربلندی و موفقیت مسالت دارم.

دکترشاهین حمزه لو

رئیس بیمارستان رازی