• تاریخ انتشار : 1403/03/05 - 14:26

در ادامه بازدید مسئولان دانشگاه از بیمارستان رازی

بازدید مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه از بیمارستان رازی

علیرضا عرب یارمحمدی مدیرتوسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه باحضوردر بیمارستان رازی از درمانگاه ها و بخشهای مختلف بیمارستان بازدید بعمل آورد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان رازی روز شنبه  1403/03/05  علیرضا عرب یارمحمدی مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه به همراه علی شجاعی رئیس تشکیلات سازمانی وزارت بهداشت، نیلوفر امیری معاون مدیر توسعه و سیف اله قاسمی رئیس گروه مهندسی مشاغل دانشگاه باحضور دربیمارستان رازی از درمانگاه ها و بخش های مختلف بیمارستان رازی بازدید کردند.

در این بازدید که باحضور مهندس جواد ده بسته مدیر و امیرحسین جزی رئیس امور اداری بیمارستان انجام شد ضمن بررسی نیازهای بیمارستان در تامین نیروی انسانی مورد نیاز مسائل مربوط به تشکیلات سازمانی مصوب مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

در ادامه با حضور در دفتر دکتر شاهین حمزه لو رئیس بیمارستان همه جوانب و مشکلات موجود در این زمینه بررسی شد. مقررشد بر اساس شرایط ساختمان جدید و توسعه درمانگاه ها و بخش ها ساختار سازمانی جدید(تشکیلات) تعریف و بازنگری شود و تامین نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان در دستور کار قرار گیرد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه
مهدی غلامپور