• تاریخ انتشار : 1403/02/31 - 12:49

به مناسبت شهادت رئیس جمهور و همراهانش

برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت شهادت رئیس جمهور و همراهانش در محوطه بیمارستان رازی

به مناسبت شهادت رئیس جمهور و همراهانش و باحضور جمعی از همکاران و مسئولین از جمله دکترشاهین حمزه لو رئیس بیمارستان رازی ایستگاه صلواتی در محوطه بیمارستان برپا شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان رازی، روز دوشنبه 1403/02/31 به مناسبت شهادت رئیس جمهور ایران اسلامی و همراهانش به همت کانون بسیج شهید الماسی و واحد فرهنگی بیمارستان ایستگاه صلواتی برپاشد. این برنامه باحضور جمعی از همکاران و مسئولین ازجمله دکتر شاهین حمزه لو رئیس، مهندس جواد ده بسته مدیر، دکتر نفیسه اسماعیلی عضو هیئت علمی و طاهره آشتاب مدیر پرستاری بیمارستان رازی برگزار شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,ریاست,معاونت درمان,معاونت پژوهشی,مدیریت پرستاری,مدیریت,مدیریت آموزشی,مسئولیت پذیری اجتماعی,خدمات سلامت